Clinton Vakfının esrarengiz işleri
hillary clinton ile ilgili bi arkadaşımızın paylaştığı haberden sonra ben de konuyu biraz araştırdım. bugün az bilinen yabancı bir sitede çok ilginç bi haber gördüm. clinton vakfının haiti'deki insan kaçakçılarıyla olan ilişkisini araştıran bir kadın 3 gün önce şüpheli bir şekilde intihar etmiş. yakın çevresinden ve insan ticareti merkezinden yayınlanan facebook postları dışında başka kaynak yok. böyle bir intiharın tam da pizzagate skandalı internette dolaşırken gerçekleşmiş olması gerçekten şüphe uyandırıcı. siz ne düşünürsünüz bu konuda arkadaşlar?

2 Yorum

sonnya
0 Takipçi
Bence herşey olabilir ben başlangıç olarak bunu ve tüm mailleri patlatanın #trump olduğunu düşünüyorum ama tabi gerçek olmadığını göstermez bunların ortaya çıkışı başkasının eliyle olsa da en masum görünen siyasetçiler de bile bir sürü şey çıkıyor ortaya o yüzden çok şaşırtıcı gelmiyor bana hatta clinton türkiye den bir çok kişiyle de mailleşmiş olabilir yani siyaset kirli bir oyun çünkü tüm dünya da böyle
buraktezcan
1 Takipçi
birkaç gündür abd'de yalan haberlere karşı bi kampanya başlatılmış durumda. konuyla ne kadar alakası var bilmiyorum ama birileri medyayı insanları yönlendirmek için çok iyi kullanıyor belli ki.

İlgili markaya ait diğer içerikler

Haberler
Haberler
3167 Takipçi
Günlük olarak gündemdeki haberler yayınlanır ve paylaşımı sağlanır.